Bedrijfsinformatie

Van Mensvoort Informatiesystemen BV is in 1992 opgericht door Ing. Anton van Mensvoort.
Zijn loopbaan start bij Philips als systeemanalist /programmeur. In 1990 worden werkzaamheden gestart door het maken van maatwerk programmatuur voor bedrijven uit de omgeving. In 1992 wordt het bedrijf ” Van Mensvoort Informatiesystemen BV ” officieel gestart.

Vanaf dat moment leveren wij een totaalpakket van ICT diensten. Verder verkopen wij een uitgebreid assortiment computers, laptops, componenten, netwerkapparatuur, en randapparatuur.
Door een ervaring van ruim 25 jaren in de Automatisering, hebben we een goede naam opgebouwd en is onze service optimaal . Wij staan voor service en betrouwbaarheid. Doordat wij  tevens een eigen technische dienst hebben, zijn wij in staat om reparaties ter plekke, of binnen een zeer korte tijd correct uit te voeren.

Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Als u een computer bij ons koopt zal deze 100% getest worden afgeleverd. En bij storingsmeldingen is onze responstijd zeer kort.
No-nonsense geen valse beloftes maar eerlijke en vakkundige voorlichting. Wij hebben een zeer uitstekende service. En een grote expertise op het gebied van de Automatisering.
Bij van Mensvoort komt u door het continu nastreven van alleen de hoogste kwaliteit nooit voor verrassingen te staan. Mocht het onverhoopt toch eens tegenzitten, dan staan onze medewerkers 5 dagen per week telefonisch/mail voor u klaar.

Prijs/prestatie.
De factor kwaliteit heeft bij ons de hoogste prioriteit. Onze uurtarieven zijn zowel privé als zakelijk zeer interessant .